Salaattia naapureista, eikun…

Viikko on mennyt lähinnä haahuillessa ulkona aina vaan, kun säät ovat sallineet. Arjen askareiden seassa on myös raivostuttu naapureille, syöty salaattia ja mielikuviteltu olentoja viemäriputkiin. Luova hulluus on jännä luonteenpiirre 😉

Maanantai

Maiju meikkaili, kuten melkein joka aamu ja tälläinen meikki syntyi. Uusi hiusvärikin pääsi samalla kuvattavaksi.

Tiistai

Välillä kaipaa jotain ”kevyempää” ruokaa, kuten vaikkapa hyvää salaattia. Tässä maukkaassa ateriassa on salaatin lisäksi konjakkimetvurstia, suolakurkkua, tuorekurkkua, aurinkokuivattuja tomaatteja, säilöttyjä paprikoita sekä fetapurkin muutama jäljelle jäänyt palanen.

Keskiviikko

Maijulla paloi käämit lopullisesti jo muutosta asti jatkuneeseen epäilyyn/kyselyyn hänen sukupuolestaan ja parisuhteen laadusta, joten eikös asiaan tullut selkeytystä napakan ilmoituksen muodossa. Allaoleva lappu saikin paikan talon ilmoitustaululta.

Torstai

Parvekkeella on hyvä viettää kesäpäiviä ja nauttia luonnon kauneudesta, sekä kytätä tottakai naapureita. No ei sentään, mutta Maiju raahasi silti possunsakin ulkoilemaan.

Perjantai

Kesä on todellakin alkanut, vaikka säät vaihtelevatkin. Ei kai tästä vihreästä lehtimerestä voi enää sanoa mitään sen enempää, kuin että kaunista on!

Lauantai

Ollaan katsottu Tonari no Totoro nimistä anime-elokuvaa, joka on yksi Maijun lemppareista. Niinpä ulkoillessakin löytyi olevinaan koko ajan ”Totoron asuinpaikkoja” mitä ihmeellisimmistä kohdista, kuten viemäriputkien luota.

Sunnuntai

Viikon päätteeksi vielä kuva ulkoa. Lähistöllä oleva juna-asema on jotenkin mieltä rauhoittava paikka Maijulle, vaikkei siellä paljoa elämää ole. Kiskot symbolisoivat elämän eteenpäin menemistä, lähtöjä ja palaamisia.

Maiju

Vastaa