Kohti parempaa elämänlaatua

Rakas elämä, siitä paremmin selviäminen ja sen laadun parantaminen on tämänkertaisen bloggauksen aiheena. Bloggauksesta löytyy muutama vinkki tähän.Jos sinun ainoa elämäsi tuntuu tylsältä tai muuten vain samojen asioiden suorittamiselta, on aika tehdä asialle jotakin. Elämä on nimittäin elämistä varten!

  1. Uskalla tehdä päätöksiä – Miksi jäädä roikkumaan esimerkiksi tylsään työpaikkaan tai huonoon parisuhteeseen? Elämä on liian lyhyt jahkailuun, joten anna palaa ja tee rohkeita päätöksiä.
  2. Opettele jotain uutta – Aloita joku uusi harrastus, mene jollekin kurssille tai opettele vaikkapa leipomaan gluteenitonta leipää. Alku on aina vaikea, mutta lopussa kiitos seisoo.
  3. Poikkea rutiineista – Unohda se tyhmä asenne, että näin olen aina ajanut töihin, syönyt pizzaa perjantaisin tai tehnyt jotain muuta samaa tietyllä tavalla. Nyt on aika poiketa niistä rutineista ja tehtävä asioita toisin.
  4. Osaa olla itsekäs – Omistatko elämäsi täysin toiselle ihmiselle? Oikeasti ihmisen on osattava olla myös itsekäs ja tehtävä aivan omia asioita. Se palkitsee lopulta.

Mitä olet mieltä näistä vinkeistä? Mitä itse vinkkaat?

Katariina ja me
Katariina ja me

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa