Chekkonen palasi upeasti

Vuosi ehti vierähtää, kun todistimme Cheekin jäämistä keikkatauolle Helsingin Olympiastadionilla. Menneenä viikonloppuna todistimme Cheekin paluuta Blockfestissä Tampereella.Ratinan Stadionin alueelle saapuessa etsimme pyörätuolikatsomoa, jonka sijaintia edes järjestyksenvalvojat eivät tienneet. Lopulta katsomo löytyi, mutta eipä sieltä mitään nähnyt. Päätimme siirtyä kentälle, että näemme jotain muutakin kuin pieniä suttuisia hahmoja. Onneksi edes joku osasi neuvoa.

Ei täältä näe mittää.
Ei täältä näe mittää.

Paikaksi valitsimme kuvausaition vieruksen, jonka myötä näimme lavan kohtuullisen hyvin. Elastinen alkoi esiintyä, kun lopulta pääsimme kentälle. Eipä tuo nyt mitään ihmeempiä fiiliksiä nostanut. Aika mitäänsanomaton esitys.

Tunti ennen Cheekin paluuta screenille ilmestyi laskuri, joka kulki alaspäin. Tässä vaiheessa yleisöä alkoi kerääntyä huomattavasti lisää. Ennen ensimmäistä biisiä lavalle saapui vaaleapukuisia hahmoja, joista yksi osoittautui Cheekiksi. Samaan aikaan alkoi soida Sä huudat -biisi yleisön kiljuessa.

Kello käy.
Kello käy.

Puolentoista tunnin aikana kuultiin suurelle yleisölle tuttuja biisejä kuten: Timantit on ikuisia, Fiiliksissä, Äärirajoille… Myös vähän vanhempiakin biisejä kuultiin seassa. Lavalla vieraili keikan aikana useita muita artisteja: Diandra, Elastinen, Sanni… Kyyneleet biisissä Sami Saaren korvasi Kasmir.

IMG_8442

IMG_8471

IMG_8554

Kokonaisuudessaan Cheekin paluu oli todella onnistunut. Ei tietenkään stadion-tasoa, mutta siltikin huikea esitys, joka ei jättänyt kylmäksi. Cheek on jälleen maamme ykkösesiintyjä, jota kannattaa mennä katsomaan tulevalla Alpha Omega -kiertueella.

IMG_8484

IMG_8592

IMG_8632

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa