Juha Tapio otti Olavinlinnan haltuunsa

Eilen lauantaina oltiin Maijun sekä siskoni ja hänen miehensä kanssa Juha Tapion kauan odotetussa konsertissa Savonlinnan Olavinlinnassa. Mukana konsertissa oli myös Kuopion Kaupunginorkesteri.Konsertti järjestettiin samassa tilassa kuin oopperajuhlat, joten mukulakivet tulivat tutuksi. Matkalla oli jyrkät portaat, jotka pääsi ylös luiskaa pitkin. Onneksi paikalla oli runsaasti järjestyksenvalvojia ja muutama palomies, heidän avulla päästiin turvallisesti ylös.

Itse konsertti alkoi Juha Tapiolle tyypilliseen tapaan, eli rauhallisia sekä hitaita biisejä alkuun. Eipä yleisö paljoa siitä syttynyt. Kyseessä oli aika perussettiä hieman erikoisessa ympäristössä. Useasti hänen keikoillaan käyneelle ei paljoa käteen jäänyt.

Puoliajan jälkeen toinen tunti sai linnan niin sanotusti liekkeihin. Silloin kuultiin suurellekin yleisölle tuttuja biisejä, kuten: TSNEH, Aito Rakkaus sekä Sitkeä sydän. Aivan upeita vetoja, jotka saivat yleisön syttymään. Toki väliaikatarjoilu vaikutti osallaan vapautumiseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kannatti lähteä tuohon konserttiin. Hyvillä fiiliksillä sai lähteä kotiin. Toki odotin kaupunginorkesterin tuovan jotain suurempaa, mutta Juha Tapion oma bändi jätti soitollaan heidät täysin varjoonsa.

Kiitos konsertin järjestäjille ja esiintyjille onnistuneesta konsertista. Pyörätuolin käyttäjän osalta kaikki toimi oikein hyvin, iso kiitos etenkin luiskalla auttaneille.

DSC_0011

DSC_0021

11910940_10207580340813592_1112966007_n
Laiva blokkasi meidät linnaan.
11913093_10207580340773591_482969561_n
Upea linna pimeässä.

Kuvat ovat hieman tavallista huonompia, kun järkkärillä ei saanut kuvata.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa