Elokuu 2023 – ”SaiPa tatuointi ja Juha Tapio Olavinlinnassa”

Elokuu 2023 sekä kesä ovat nyt ohi. Kuukauden aikana on muun muassa ilmestynyt käsivarteen uusi SaiPan logo tatuointi ja ollaan käyty Juha Tapion upeassa konsertissa Olavinlinnassa.

Olen jo pitkään haaveillut, että ottaisin uuden tatuoinnin. Päässäni on pyörinyt monenlaisia ideoita oikeastaan siitä asti, kun otin ensimmäisen tatuoinnin vuosia sitten. Sain lopulta aikaiseksi ottaa tatuoinnin, kun elokuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettiin alan messut Savonlinnan House of Olafissa. Suosikkijoukkueeni SaiPan logon tatuoi vasempaan käsivarteeni The Flower Shopin Ville Karppinen. Hänen kädenjälkeensä olen todella tyytyväinen. Kiitos vielä kerran hänelle sekä koko tämän tapahtuman järjestäjille. Toivon suuresti, että tulevaisuudessa tämä tapahtuma nähdään uudelleen Savonlinnassa.

SaiPa logo käsivarressa.
Tatuointi on tehty juuri äsken.
Genshin Impact pelin kettu hahmo.
Tuisku otti myös tatuoinnin pari viikkoa sitten. Hahmo on Genshin Impact pelistä.

Konsertti Olavinlinnassa

Kesän toinen konsertti oli vuorossa vasta elokuussa ja sen perässä ei tarvinnut matkustaa kovinkaan montaa kilometriä. Tälle konserttipaikalle pystyttiin ajamaan sähköpyörätuoleilla, sillä yksi suurista suosikeistamme Juha Tapio esiintyi toisella puolella kaupunkia. Saatiin liput synttärilahjaksi Helena-siskoltani. Edellisen kerran Juha Tapio esiintyi Olavinlinnassa kahdeksan vuotta sitten. Myös silloin olimme nauttimassa konsertista.

Olavinlinnan esteettömyys oli parantunut huomattavasti näiden vuosien aikana, Pyörätuolipaikat olivat nyt lähempänä lavaa kuin aiemmin. Ennen konserttia jännitti eniten esiintymisalueelle vievä kaksiosainen luiska, joka on todella pelottava ihan missä paikassa vaan. Nyt tämän tilalla, jyrkkien rappusten päällä oli leveä luiska. Itse konsertti oli aivan mahtava ja siitä otettiin kaikki ilo irti. Edellisen kerran oltiin oltu Juha Tapion konsertissa vuonna 2019, toivottavasti seuraava mahdollisuus päästä konserttiin olisi vähän nopeammin edessä.

Koko porukka Olavinlinnan edessä kuvassa.
Meidän mukana konsertissa olivat Helena-sisko ja Tuula-avustaja.
Kuvassa ajetaan sähköpyörätuoleilla Tuiskun kanssa järven rannalla kulkevaa kevyen liikenteen väylää pitkin. Taivas on sininen ja oranssi hämärässä.
Konsertin jälkeen ajettiin kotiin aivan uskomattoman upeassa kelissä!

Tämmöinen oli kesän päättänyt elokuu 2023 täällä Savonlinnan suunnalla. Lopuksi kuvia muista kuukauden tapahtumista, joista ei ole kirjoitusta tarkemmin.

Minulla on tosi leveä hymy.
Syntymäpäivänä vähän hymyilytti. Vuosia mittariin kertyi jo 38.
Minä Lippakioskilla pöydän ääressä.
Käytiin vielä toisen kerran pehmiksellä Lippakioskilla.
Sumuinen aamu. Etualalla näkyy iso kivi. Sumun seasta näkyy paloaseman torni.
 Henkilökohtainen avustaja otti töihin tullessa upean kuvan meidän pihasta. 
Voileipäkakku tarjottimella. Kakun päällä on koristeena lohta ja tomaattia.
Syntymäpäivänä leivottiin lohivoileipäkakku.
Paistinpannu täynnä kantarelleja.
Saatiin iso kasa kantarelleja, jotka päätyivät pakkaseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.