Sinulla on merkitystä

Viime päivinä ei ole paljon hyviä ilmoja ulkoiluun ollut ja välillä seinät tuntuu kaatuvan päälle. Ihan pienetkin asiat, toisen sanat ottavat liian helposti päähän.Onkin aika taas yhden kerran pysähtyä miettimään tätä omaa elämää. Alan miettiä tarkemmin, että miten hyvin omat asiat on nykyään.

Tarvitsen apua lähes kaikissa asioissa, mutta en halua valittaa siitä. Monet asiat elämässäni ovat vaatineet suurta taistelua, mutta olen selvinnyt niistä.

Yritän tällä hetkellä nostaa positiivisia asioita esiin ja unohtaa ne turhat negatiiviset jutut. Aina se ei ole helppoa, mutta yritän niin tehdä.

En myöskään kadehdi niitä joilla elämä näyttäisi olevan helpompaa. Kaikki ei näy ulospäin, kaikilla meillä on kuitenkin se oma taakka kannettavanaan.

Sinä siellä ruudun äärellä, juuri Sinä. Sinulla on merkitystä, elämälläsi on jokin merkitys. Yritetään nyt kovasti yhdessä unohtaa harmaus sekä ajatella asioita positiivisesti. Rakastetaan ja pidetään huoli tärkeistä ihmisistä.

IMG_9502

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa