Uskalla olla erilainen

Olemme Maijun kanssa molemmat 80-luvun lapsia ja muun muassa monet samat tv-sarjat ovat kuuluneet lapsuuteemme. Tuttuja ovat Kaislikossa Suhisee, Nalle Luppakorva, Tohtori Sykerö…Itselle Alfred J. Kwak on yksi lapsuuden suosikkiohjelmista. Ohjelmassa Alfred-niminen ankka jää orvoksi. Mauri-myyrä adoptoi orvon ankanpojan, joka päätyi sarjassa kaikenlaisiin seikkailuihin.

Aloitimme sarjan katsomisen YouTubesta yksi ilta. Muistan yhä miten Alfredin perheen jääminen auton alle itketti pienenä. Ja tippa oli linssissä vielä näin aikuisenakin.

Monen mielestä on lapsellinen, jos aikuisena katselee lastenohjelmia tai leikkii ja keräilee leluja. En välitä noista ajatuksista. Uskallan olla erilainen, uskalla Sinäkin.

ps. Mikä oli suosikkisi lapsena?

shot1_large

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa