Keittokirjan valmistusta – Vinkkejä otetaan vastaan

Monet blogin lukijat ovat varmasti huomanneet, että rakastan ruokaa valtavan paljon. Ruoan valmistaminen on yksi suosikki harrastuksistani.

Ihan oman keittokirjan tekeminen on minulla ollut mielessä jo pitkään, mutta se on vain syystä tai toisesta jäänyt. Nyt olen päättänyt tehdä keittokirjan oikeasti valmiiksi. Enää en kelpuuta itselleni mitään tekosyytä, että miksi jätän kirjan julkaisematta.Julkaistavan keittokirjan reseptit eivät ole vaikeita, sillä rakastan ruoanlaitossa yksinkertaisuutta. Reseptit ovat gluteenittomia. Mielelläni ottaisin myös teiltä vinkkejä vastaan siitä, että millaisia reseptejä haluaisit kirjasta lukea.

Tässä esimerkkinä yksi keittokirjaan tuleva resepti:

 • 1 pkt hiillosmakkaraa
 • 1 kesäkurpitsa
 • 1,5 tomaattia
 • 120 g fetajuustoa
 • juustoraastetta
 • 1/2 dl sweet chili -kastiketta
 • chili con carne -mausteseosta
 • pekonisuolaa
 • oreganoa

Tee näin:

  1. Viipaloi makkara, feta ja kasvikset.
  2. Asettele ne uunivuokaan.
  3. Lisää sweet chili -kastike ja mausteet
  4. Raasta pinnalle juustoa
  5. Paista uunissa 175-asteessa kunnes pinta on ruskea

IMG_0033

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa