Ensimmäinen tatuointini ja sen tarina - Pietar.in
Siirry sisältöön

Ensimmäinen tatuointini ja sen tarina

Reilu viikko sitten toteutui yksi pitkäaikainen haaveeni, kun otin ensimmäisen tatuoinnin. Oikean käsivarteen tatuoidulla kuvalla on takanaan seuraava tarina.Tatuoinnissa oleva avain sopii lukkoon, joka on Maijun olkapäässä olevan ketun käpälässä. Sydän kuvastaa suurta rakkautta ja löytyyhän sieltä myös M-kirjain.

Alkuperäinen idea tatuointiin syntyi lähes neljä vuotta sitten. Se oli nuo tähdet, jotka ovat edesmenneiden rakkaiden ihmisten muistoksi. Nyt isoveli ja Äiti kulkevat mukana ihollani.

IMG_8113

Tatuointi-idean paperille saattoi Maiju ja toteutuksesta vastasi Johanna Eronen.

14045686_10210371182462889_779641632908562501_n

1 thought on “Ensimmäinen tatuointini ja sen tarina

  1. Heidi Hassinen

    wauuuu, itelläni on kanssa JohannArtin Johanna käsialaa oleva tatska. siinä on mukana tän hetkinen perhe ja poisnukkunut isäni lintujen muodossa tekstin kera 🙂 hienoista asioista muutenkin kirjoittelette 🙂 t. lähihoitsu itärajan tuntumasta

    Vastaa

Vastaa

a