Helmikuun hetket – Kohokohtana Tallinna

Helmikuu toi mukanaan paljon lunta, mutta se ei paljon menoa haitannut. Heti kuukauden alussa teimme matkan Tallinnaan, ensimmäistä kertaa yhdessä.Tallinnan matkaa edelsi yö Helsingissä, hyväksi todetussa Scandic Park -hotellissa. Tämän pysähdyksen tarkoituksena oli käydä Hartwall Areenalla katsomassa Disney On Ice-jääshow. Hieno kokemus oli se.

IMG_0495

IMG_0474

IMG_0534

IMG_0490

Lauantaina otettiin rauhallinen lähtö kohti määränpäätä, sillä laiva lähti vasta 14:30. Matka tehtiin TallinkSilja Superstar-laivalla. Yövyimme 3 yötä edullisessa ja hyvin esteettömässä Tallinn Seaport Hotellissa aivan terminaalin vieressä.

Maiju kirjoitti tuosta reissusta niin kattavasti, että itse jätän tämän vähemmälle. Posiitiivinen kokemus oli tuo hotelli, varmasti mennään toistekin. Ruoka on tärkeässsä osassa reissuillamme ja siltä osalta mieleen jäi etenkin Rottermann-keskuksessa sijaitseva ravintola Platz.

IMG_0572
Maijun kasviswokki.
IMG_0602
Ai ostettiinko jotain?
IMG_0608
Mukana uusiakin tuliaisia.
IMG_0541
Matkalla kohti Tallinnaa.

Tuon reissun lisäksi helmikuu oli meillä aika tasaista menoa. Ulkoilua, kokkailua sekä bloggailua. Yhden kerran kävin SaiPa-ottelussa Lappeenrannassa, mutta siitä ei paljon kerrottavaa jäänyt.

IMG_0633
SaiPaaa!

IMG_0627

IMG_0611

IMG_0656

IMG_0624
Maisema parvekkeelta.

Näin siis meni meidän helmikuu. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää. 🙂

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa