M/S Gabriella uudistui – Vamaset heti testaamassa

Viking Linen Helsinki–Tukholma-reitin laiva M/S Gabriella palaa telakoinnin jälkeen liikenteeseen 21. huhtikuuta.Kolmen viikon telakoinnin aikana muutostöitä tehtiin erityisesti M/S Gabriellan ravintolamaailmassa. Laivassa on nyt kahdeksan uutta ravintolaa, esimerkiksi innovatiivista ruokailukonseptia edustava No Name, jossa tarjotaan 7 ja 9 ruokalajin maistelumenuita.

Kestosuosikit, kuten tunnetut viihdeartistit, pallomeri ja buffetruokailu, pysyvät laivoillamme edelleen, mutta niiden rinnalla haluamme tarjota myös uusia elämyksiä, kertoo Viking Linen linjapäällikkö Lauri Orpana.

Uutuuksia ovat myös meren antimia tarjoileva Bistrotek-ravintola sekä Grill, jossa kokit valmistavat grilliherkkuja avokeittiössä. Coffee & Joy -kahvila puolestaan tarjoilee erikoiskahveja ja laivalla valmistettuja leivonnaisia.

Perheen pienimmille on rakennettu uusi Kids-leikkihuone, kun taas nuoriso viihtyy uusissa peli- ja oleskelutiloissa kannella 6.

M/S Gabriellalla uusittiin myös aulatiloja, porraskäytäviä ja hyttejä. Noin sata hyttiä koki telakoinnin aikana muodonmuutoksen, ja lisäksi hyttivalikoimaan tuli 26 neljän hengen Comfort-hyttiä. Kaikki hyttiluokat Comfort-luokasta ylöspäin saivat samalla uudet, korkealuokkaiset patjat.

Laivan tax-free-myymälä on saanut avarammat tilat, minkä ansiosta tarjolla on entistä enemmän ostettavaa ja uusia kauneuden ja muodin tuotemerkkejä. Sisääntulokannella sijaitsee myös vaihtuvia brändejä myyvä pop-up-myymälä, jonka ensimmäinen huippumerkki on Calvin Klein.

Me lähdettiin tänään testaamaan kyseisen laivan uudistuksia. Myöhemmin lisää raporttia reissustamme.

Gabriella

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa