Matkakeisari.fi etsii nopeimman ja halvimman matkustusvaihtoehdon

Julkisen liikenteen hinnat ovat olleet tapetilla jo pitkään. Esimerkiksi Helsingin ja Tampereen välillä on päivittäin noin 90 julkista liikenneyhteyttä, joiden hinta vaihtelee 2,5 – 25 euron välillä.Tällä hetkellä kuluttajan ongelma julkisten liikenneyhteyksien valitsemisessa on tarjonnan laajuus ja monipuolisuus. Sopivien reittien ja edullisten hintatietojen etsiminen on kuluttajalle aikaa vievää ja työlästä.

Matkakeisari.fi-palvelun avulla voi vertailla veloituksetta bussi- ja junayhteyksiä lähtöajan, hinnan ja nopeuden mukaan. Sopivimman liikenneyhteyden löydyttyä käyttäjä ohjataan matkapalveluntarjoajan kotisivulle ostaakseen matkan.

Matkakeisari etsii tällä hetkellä aikataulut ja hinnat Matkahuollon, Onnibussin ja VR:n sivustoilta. Myöhemmin palveluun lisätään myös muita bussi- ja lentomatkojen tarjoajia.

matkakeisari

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa