Jos tahdot, pystyt (lähes) mihin vaan – Arvostelussa ”Ariana Berlinin tarina”

Vuonna 2015 valmistunut Full Out -elokuva kertoo voimistelija Ariana Berlinin koskettavan tarinan, joka osoittaa miten halulla ja tahdolla voi päästä todella pitkälle.Arianan olympiahaaveet murskautuivat 14-vuotiaana, kun hän joutui äitinsä kanssa vakavaan auto-onnettomuuteen. Koomassa viisi päivää olleen Arianan haaveet jatkaa voimistelua murskattiin lääkärien toimesta.

Nuori fysioterapeutti opiskelija Michelle laittaa Arianan harjoittelemaan lujaa. Hän vie Arianan hiphop -tanssiryhmänsä harjoituksiin, josta alkaa todellinen kuntoutuminen. Lopulta Ariana palaa voimistelemaan yliopisto tasolle saakka.

Tämä tositarina on hyvin inspiroiva teos, joka kannattaa ehdottomasti katsoa Netflixistä.

595

Jos tahdot, pystyt (lähes) mihin vaan – Arvostelussa ”Ariana Berlinin tarina”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun