Jos tahdot, pystyt (lähes) mihin vaan – Arvostelussa ”Ariana Berlinin tarina”

Vuonna 2015 valmistunut Full Out -elokuva kertoo voimistelija Ariana Berlinin koskettavan tarinan, joka osoittaa miten halulla ja tahdolla voi päästä todella pitkälle.Arianan olympiahaaveet murskautuivat 14-vuotiaana, kun hän joutui äitinsä kanssa vakavaan auto-onnettomuuteen. Koomassa viisi päivää olleen Arianan haaveet jatkaa voimistelua murskattiin lääkärien toimesta.

Nuori fysioterapeutti opiskelija Michelle laittaa Arianan harjoittelemaan lujaa. Hän vie Arianan hiphop -tanssiryhmänsä harjoituksiin, josta alkaa todellinen kuntoutuminen. Lopulta Ariana palaa voimistelemaan yliopisto tasolle saakka.

Tämä tositarina on hyvin inspiroiva teos, joka kannattaa ehdottomasti katsoa Netflixistä.

595

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa