Mitä yritän tehdä vuonna 2017?

Vuosi 2017 on täällä ja monet tekevät lupauksia, joita eivät pysty mitenkään pitämään. Parempi olisi olla lupaamatta mitään, kun harvoin ne pystytään toteuttamaan kokonaan.Viime vuonna samaan aikaan kirjoitin tänne lupauksia, mutta moni meni mönkään. Maiju kyseli illalla mitä lupaan tehdä alkaneena vuonna. Lupasin pitää hauskaa, en muuta.

Muiden lupausten sijaan sanoin yrittäväni pysyä hengissä taas yhden vuoden. Yritän myös matkustella Maijun kanssa uusiin paikkoihin. Yhtenä unelmana on Kööpenhamina, jonne menemme todennäköisesti jo keväällä.

Blogin puolella yritän painottaa enemmän omiin kirjoituksiin. En tietenkään unohda ajankohtaisia uutisia tai innoittavia tarinoita. Ne kuitenkin kiinnostavat monia ja luovat pohjan blogille tuomalla kävijöitä runsaasti.

Vuoden projekti numero yksi on oppia kirjoittamaan kunnolla langattomalla Quha Zono -gyroskooppihiirellä. Hiiri mahdollistaa tietokoneen hiiren ohjauksen pään liikkeillä. Todennäköisesti tulevaisuudessa tulen käyttämään vain tuota hiirtä, kun käsivoimat vähenee.

Quha Zono -hiiren opettelua.
Quha Zono -hiiren opettelua.

Mitä Sinä lupaat tai yrität tehdä alkaneena vuonna?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa