Pietar.in nyt ja tulevaisuudessa

Olen yrittänyt miettiä, että mitä ihmettä kirjottaisin blogiin. Tämä tuntuu jäävän aina mietteen asteelle, koska ei mitään tule mieleen.Tai syntyy juttuja, mutta lähinnä uutisia uutisen perään. Jotenkin tämä nykyinen ilmapiiri on alkanut tympiä, kun lähinnä väkivalta, negatiivisuus ja muu vastaava samojen uutisten julkaisu houkuttelee lukijoita.

Enkä siis syyllistä ketään muuta kuin itseä siitä, että valitsen juuri sen helpoimman polun blogin ylläpidossa. Surullisista uutisista kirjoittaminen ja tiedotteiden julkaiseminen tuo enemmän kävijöitä.

Positiiviset jutut teettävät enemmän työtä, jos haluaa kävijöitä entiseen tapaan. Ellei siis halua toistaa parin kuukauden välein lähes samoja juttuja, kuten muutama muu sivusto tekee. Aina löytyy jostain lukijoita näillekin.

Jotenkin tunnun siis olevan hukassa blogini suhteen. Ei kehtaisi roskikseenkaan heittää lähes kymmenen vuotta pyörinyttä projektia. Pahoina hetkinä tähän on voinut upottaa ajatuksensa sekä toisaalta iloita kanssanne huikeat hetket.

Lopuksi kuulisin mielelläni teidän mielipiteenne Pietar.in suhteen? Miten kehittäisitte toimintaa, minkalaisia juttuja kaipaisitte ja lukisitte täältä? Sana on vapaa!

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa