Lätkää, ruokaa ja uudet aurinkolasit – Viikon kuulumiset

Kuluva viikko alkaa olla lopuillaan, eli on aika paneutua sen tapahtumiin. Viikon ykkösjuttu on ollut jääkiekko ja tietenkin SaiPa.

Maanantaina kävin optikolla näöntarkastuksessa ja samalla hankkimassa uudet aurinko- ja silmälasit. Näköni ei ollut huonontunut kahdessa vuodessa yhtään. Kävimme myös Maijun kanssa Lidlissä, koska sieltä sai 10 prosenttia alennusta millä tahansa kortilla. Mukaan tarttui myös allaolevassa kuvasta löytyvä pieni sammakko.

Kuvien perusteella tiistai oli ruokapäivä. Aamupalaksi söin lammasmakkaraa, silliä ja paistettua kurkkua. Ruoaksi tein halloumikanaa bataattipedillä. Tiistaina alkoivat myös jääkiekossa playoff:it, joten niitä tulee seurattua urakalla. Maiju on tästä myös innoissaan. 😉

Keskiviikkona sähköpyörätuolini oli jälleen kerran huollossa joten jouduin istumaan niin sanotussa nopossa. Tämä on nimitys manuaalipyörätuolistani. Onneksi huolto oli nopea, joten ei tarvinnut istua siinä kovin montaa tuntia. On se vaan hienoa, että on olemassa näin hyviä apuvälineitä.Torstaina oli tarkoitus aamulla paistaa pekonia, mutta se olikin loppu. Paistoin kuitenkin meetvurstia, joka ajoi lähes saman asian. Illalla tuli katsottua taas jääkiekkoa.

Perjantaina lakkasin kynteni tietenkin keltaisella ja mustalla. Mistähän tuo idea syntyi? Päivä oli myös pizzaperjantai, kun valmistimme gluteenitonta pizzaa.

Lauantaina ratkesi SaiPan jatko pudotuspeleissä. Peli oli turhauttava loppuhetkille saakka, koska SaiPa ei meinannut saada maaleja aikaan ollenkaan. Lopulta kuitenkin kaikki kääntyi ja keltamustat etenivät vaikeuksien kautta voittoon.

Tämmöinen oli meidän viikkomme. Tämä juttu oli tehty puheena, jonka Google käänsi tekstiksi. Mitenkäs Teidän viikko vierähti?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa