Viikkoon mahtui muun muassa hyvää ruokaa, uudet silmälasit ja pieniä vieraita

Viikko alkaa olla lopuillaan ja on aika julkaista juttu, jossa käsitellään kuluneen viikon tapahtumia tarkemmin. Viikkoon mahtui muun muassa hyvää ruokaa, uudet silmälasit ja pieniä vieraita.Maanantaina valmistauduttiin alkaviin Liigan puolivälieriin. Maiju keräilee pallonivelnukkeja, joista yksi, nimeltään Fox pääsi mukaan kuvauksiin SaiPa-kiekon kanssa. SaiPan osalta puolivälierät taitavat kuitenkin jäädä pannukakuksi ja kausi päättyä nopeasti. Foxin kanssa olemme kuitenkin suhteellisen tyytyväisiä kauteen, josta ennakko-odotusten mukaan piti tulla surkea.

Keskiviikkona Maiju kävi elokuvateatterissa katsomassa uuden Tomb Raider-elokuvan. Paistoin sillä aikaa lettuja sekä valmistin suolaisen täytteen. Täytteeseen tuli maustamatonta tuorejuustoa, tonnikalaa, suolakurkkua ja salaisia mausteita.

Viime viikolla kävin hankkimassa uudet aurinko- ja silmälasit. Lauantaina kävin ne noutamassa ja tältä uudet silmälasit näyttävät päässä. Uusista aurinkolaseista tulee kuva puolestaan sitten, kun aurinko näyttäytyy. Tällä hetkellä se kuitenkin täyttää kaukaiselta, sillä lunta tulee todella paljon.

Kauan kadoksissa ollut pääsiäiskoriste löytyi. Virkkasin tämän suloisen tipun omin pikku kätösin joskus 90-luvulla ala-asteella. Epäilen kovasti, että tipunen oli piilotettu kaappiin syystä tai toisesta.

Palmusunnuntaina pienet virpojat olivat perinteisesti liikkeellä. Siskonlapset kävivät myös meitä ilahduttamassa sekä virpomassa. Toisessa kuvassa näkyy myös Maijun leipoma Charlotte Russe.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa