Maijun synttärit, sähkärin huoltoa, ulkoilua… – Näin eteni tämä viikko

Kulunut viikko on ollut täynnä kaikenlaisia tapahtumia. Tässä kuluneen viikon tapahtumat kuvin ja sanoin kerrottuna.

Maanantaina kävin verikokeessa ja samalla kyselemässä sähkärin uusista renkaista. Sainkin tuon asian järjestettyä ja renkaat vaihdettiin pari päivää myöhemmin. Sen aikaa jouduin istumaan vanhassa kunnon “nobossa”. Onneksi ei tarvitse kauhean usein olla muiden työntämisen varassa. Nyt on hyvä ajella, kun on uudet renkaat ja akut menopelissä.

Alkuviikosta vietettiin Maijun synttäreitä. Valmistamani voileipä- ja juustokakku onnistuivat oikein hyvin. Synttäreille käyneet siskontytöt kasasivat päälleni pyramidin pehmoleluista.

Syntymäpäivistä jäi päälle innostus leipomiseen, niinpä valmistin mustikkapiirakan. Piirakka oli valmistettu vähän kokeilumielessä, sillä käytin siihen alelapulla varustetun Irish Cream rahkan. Pitää käyttää jatkossakin paljon mustikoita, silllä pakkasessa on niitä vielä paljon. Muu viikon aikana kuviin päätynyt ruoka on salaatti, jota meillä syödään yleensä aika harvoin. Pitäisi kai Vähän useammin yrittää syödä salaattia.

Jäät ovat lähteneet lämpimien säiden ansiosta järvistä lähes kokonaan. Ulkoillessa lauantaina käytiin ottamassa hieman kuvia muuttuneesta maisemasta. Ulkoiltua on tullut muutenkin tällä viikolla useasti, sillä lämpötilat ovat nousseet kymmeneen asteeseen.Läheiseltä rannalta löytyi jo leskenlehtiä. Toisessa kuvassa puolestaan on maisema, joka löytyy sairaalan takaa.

Tämmöinen viikko täällä on siis ollut. Mitenkäs Sinun viikkosi on mennyt?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa