Kebabia, ötököitä sekä jalkapalloa – Tässä viikon tapahtumat

Viikon raportit ovat olleet reissun takia tauolle hetken aikaa. Nyt on kuitenkin hyvä aika palata takaisin tähän rutiiniin.Reissun jälkeen arki tuntuu olevan vähän hukassa, mutta nopeasti on kuitenkin palattava arkeen. Tällä kertaa oli tavallista enemmän selviteltävää, kun reissussa tuli ongelmia apuvälineiden kanssa.

Kuluneella viikolla oli vahvasti esillä Venäjällä pelattavat jalkapallon MM-kisat, joita on tullut katseltua urakalla. En ole mitenkään suuri jalkapallon ystävä, mutta arvokisat jaksavat aina kiinnostaa. Seuraavan kuvan perusteella voitte miettiä suosikkia…

Yksi avustajista osti uuden Huawei P20 Pro -puhelimen, jossa on todella hyvä kamera. Viikon aikana olemme käyneet kuvailemassa ötököitä pihalla. Myös omalla järkkärillä on tullut luontoa kuvailtua.

Innostuin pitkästä aikaa valmistamaan itse kebabia. Edellisestä kerrasta olikin useita vuosia ja reseptikin oli toinen. Valmistukseen tarvittiin jauhelihaa, hyviä mausteita ja perunajauhoja. Tietenkin myös sähkövatkain, uuni sekä paljon aikaa vaadittiin. Kebabia paistettiin sadassa asteessa lähes kuusi tuntia.

Kulunut viikko sisälsi monia asioita ja osa varmasti jäi kertomattakin. Toivottavasti teilläkin oli hyvä viikko. Hyvää kesän jatkoa. 🙂

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa