Viikonloppu Original Sokos Hotel Vantaassa – Invahuone täysin soveltumaton käyttöömme

Viime viikonloppuna majoituimme surullisen kuuluisalla mediaankiin päätyneellä konserttimatkalla Original Sokos Hotel Vantaa -hotellissa.Yövyttiin Tikkurilassa, kun invahuoneita hotelleista ei lähempää Lahtea löydetty. Yritettiin varata huoneita jo viime vuoden lopulla, mutta sopivia huoneita on vain turhan vähän.

Hotellilla meitä odotti kiva yllätys, kun invahuone oli liian pieni meille. Kahden sähköpyörätuolin sekä nostolaitteen kanssa huoneessa toimiminen olisi ollut mahdotonta. Lisäksi pesuhuoneeseen oli korkea kynnys.

Kävimme katsomassa avustajille varatun huoneen, joka olikin meille paljon sopivampi kuin invahuone.
Onneksi samanlainen huone löytyi meillekin ja huoneen vaihto onnistui helposti ilman lisäkustannuksia.

Tavallisessa huoneessa oli toki pieniä puutteita etenkin tilan kanssa, mutta pieniä muutoksia huoneen järjestyksessä tehden eläminen onnistui. Ihmeellistä oli tämän huoneen kynnyksettömyys, kun invahuoneessa oli sekin.

Jäin miettimään kuitenkin, että miten ihmeessä homma olisi mennyt, jos olisimme tarvinneet esimerkiksi tukikahvoja. Näitä sekä muita invahuoneesta löytyviä juttuja tarvitsevalle hotellia ei voi suositella.

Hotellin henkilökunta ansaitsee kiitoksen, sillä ymmärsivät helposti ongelman. Lisäksi aamiaisella tarjottiin apua ja tarjottimia avuksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa