Raportti viikosta sisältää paljastuksen

Ihan äskettäin kirjoitin juttua kuluneesta viikosta ja taas on sama edessä. Miten aika kuluukin näin nopeasti, en voi ymmärtää.

Minulla ei ole koskaan ollut lemmikkieläimiä ja olen hieman allerginen ainakin kissoille sekä koirille. Maanantaina meillä kävi kylässä pieni koira, jonka ei pitäisi allergisoida. Kyseessä on amerikankarvatonterrieri.Maiju pääsi syöttämään nakkeja tuolle pikkuiselle koiralle. Tuommoinen pikkuinen koira on söpö ja voisin kuvitella, että meilläkin olisi joku päivä tuommoinen.

Lauantaina käytiin siskon pojan syntymäpäiviä viettämässä. Iloinen synttärisankari Heikki täytti jo kaksi vuotta. Lapsista huomaa hyvin sen, että miten nopeasti aika oikeasti kuluu.

Maiju pääsi pitämään sylissä söpöä Rölli-kissa. Minusta tuo kissa on vähän pelottava. Tämä johtunee siitä etten ole ollut paljon eläinten kanssa tekemisissä.

Synttäreillä oli tarjolla paljon hyviä herkkuja. Leivoin syntymäpäiville suklaisen juustokakun, jonka pohjan tein suklaakekseistä ja sulatetusta valkosuklaasta. Tämä mielenkiintoinen kokeilu osoittautui kuulemma onnistuneeksi, vaikka omasta mielestäni pohja olikin liian makea.

Yksi Maijun harrastuksista on hartsinuket, joita voi asetella mukavasti ja ottaa niistä kuvia. Polyuretaanihartsista valmistettu nukke koostuu ontoista paloista, joita pitää kasassa nuken sisällä kulkeva jämäkkä kuminauha.

Poikamme Topi on kuuluisa sammakko. Hän on vähän erikoinen, ihan niin kuin mekin. Tässä kuvassa Topi leikkii kivalla stressilelulla. Ei varmasti ole stressiä tämän jälkeen.

Meidän viikko oli siis tällä kertaa tämmöinen. Miten Sinun viikkosi on mennyt?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa