Karhu puri metsästäjää – apuun tulleet ampuivat jalkaan

Karhu puri metsästäjää käteen karhujahdin aikana lauantai-iltana Sotkamossa. Tämän jälkeen metsästäjä jäi karhun alle.

Metsästäjä sai vammoja karhujahdin aikana lauantai-iltana Sotkamossa, kun metsästystilanteessa haavoittunut karhu oli päässyt lähestymään metsästäjää niin, että metsästäjä oli joutunut karhun alle.

Karhu ehti purra metsästäjää ennen kuin muut paikalla olleet metsästäjät saivat karhun lopetettua. Paikalla olleet metsästäjät ampuivat karhua useita kertoja lähietäisyydeltä. Osa laukauksista oli mennyt todennäköisesti karhun läpi ja osui karhun alla ollutta metsästäjää jalkaan. Loukkaantunut metsästäjä kuljetettiin sairaalahoitoon.

Poliisi tutkii asiaa alkutietojen perusteella metsästysrikoksena ja vammantuottamuksena.

Karhu metsässä.
Photo by Gregory Rogers on Pexels.com

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.