Uusi istuintyyny, huomenna influenssarokotus

cadevolution

Tänään sainkin uuden istuintyynyn pyörätuoliini tai oikeastaan tämä on vasta testissä, mutta taitaa jäädä minulle, kun on niin hyvä. Alunperin uuden istuintyynyn piti tulla sähköpyörätuoliin, mutta kun tämänkin pyörätuolin istuintyynykin oli alkanut tuntua huonolta niin se jäikin nyt tähän. Entinen istuintyyny oli lähes kolme vuotta vanha ja kuulemma siinä ajassa kuluvatkin jo pilalle.

Influenssarokotus ei tullutkaa vielä tänään, mutta huomenna rokottaja tulee sitten. Itse kuulun tuohon riskiryhmäään, joka saa sen ilmaisena. Olen saanut rokotuksen yli 10-vuoden ajan ja ei ole koskaan influenssa iskenyt, onneksi näin. Joillekin tulee tuosta rokotuksesta ireita, mutta nekin on kiertänyt minut. Toivottavasti myöskään tällä kerralla ei tule.

Tässä Wikipedian tietoa influenssasta:

Influenssa on etenkin talvisaikaan epidemioina etenevä, kovan kuumeen nostava hengityselinten virussairaus. Influenssan aiheuttaa hengitysteiden kautta leviävä virus, joten antibiooteista ei ole siihen apua. Influenssaviruksia elää eri eläimissä ja ajoittain muodostuu kantoja, jotka tarttuvat myös ihmiseen. Nämä kannat saavat alkunsa Itä- ja Kaakkois-Aasiasta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa