Nopeampi netti yms.

Oma blogi on jäänyt tänään ja eilen hieman heikommalle, kun on ollut paljon työtä F1-Kimi sivuston parissa. Tähän oli tietenkin syynä hänen ja Ferrarin sopimuksen päättyminen. Siitä ei kuitenkaa enempää tällä puolella, jos kiinnostaa kuitenkin enemmän niin pääset sivuille tästä.

Tilasin juuri äsken nopeamman nettiyhteyden Soneralta ja se tulee käyttöön varmaan jo huomenna. Hintaa tuli lisää kuukaudessa vain 4 euroa ja saapuvan liikenteen nopeus nousi 8 megasta 24 megaan. Valitettavaa on kuitenkin se, että lähtevän liikenteen nopeus pysyy 1 megassa.

Saatiin vihdoinkin, eli eilen käyttöön tuo LumoTV kaapelikortti. Kortilla näkee aluksi viikon kaikki 117 kanavaa. Sen jälkeen pitää tilata kanavapaketteja, jos haluaa nähdä enemmän. Olen ajatellut hankkia Canal+ Totalin ja sitten Tupla-kanavapaketin, johon kuuluu Discovery Channel, MTV3 Max ja 18 muuta kanavaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa