Ongelmia virransaannin kanssa

Kannettavani laturista vääntyi äskettäin koneeseen menevä pistoke ja nyt on ollut ongelmia virransaannin kanssa. Sunnuntaina päätin tilata uuden laturin, että en jää kokonaan ilman virtaa ja tietokonetta. Eilen paketti jo tulikin, mutta eipä tuo laturi toiminut vaikka tiedoissa luki, että laturi sopii HP Pavilion dv6000 sarjan kannettavaan.

Kysyinpä asiaa myyjältä ja pitäisi toimia, mutta ei dv6500 malliin, joka itselläni juuri on. Tämä kone kuitenkin kuuluu myös tuohon dv6000-sarjaan. Mielestäni tuollainen sopimattomuus olisi pitänyt mainita tuotteen yhteydessä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa