Energiaa enemmän kuin pitkään aikaan – Upeita kuvia maisemista

Viime viikon torstaina kävin Savonlinnan keskusssairaalan korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalla hoidattamassa pitkään, elokuun alusta asti kestänyttä poskiontelotulehdusta.

Poskiontelotulehdukset alkaa ilmeisesti olla tuon käynnin jälkeen voitettu, sillä viime päivinä minulla on ollut paljon enemmän energiaa tehdä asioita kuin todella pitkään aikaan. Jatkuvasti on vain tuntunut, että ei ehdi mitään tehdä päivän aikana. Nyt on jaksanut.

Uuden lauantaina käyttöön otetun vitriinin myötä muutettiin vähän järjestystä. Siirrettiin tavaroita niin, että toinen vaatehuone tuli kokonaan Maijun käyttöön. Heitettiin myös paljon turhaa tavaraa pois. Ihmeellisesti turhaa tavaraa ihmiselle kertyykin.

Pitkään aikaan en ollut edes käynyt ulkoilemassa ihan tarkoituksella haukata raitista ilmaa. Ulkoilut ovat jääneet niihin kertoihin, kun on ollut asioilla käymistä, Eilen maanantaina lähdin kuitenkin ulos ihan hyvin vuoksi.

Kirpeässä syyssäässä oli piristävä käydä, kun aurinkokin paistoi kirkkaasti. Samalla sai otettua upeita kuvia ja ihailtua Saimaan mahtavia maisemia. Tässä näitä kuvia on.

Ihana aurinko!

Upea maisema.

Aurinko laskee Saimaaseen.

Saimaa on upea.

Topi pääsi myös mukaan ulkoilemaan ja nautti sorsien katsomisesta. Käytetään Topia aina välillä myös ulkona, sillä pitäähän sammakon aina välillä ulos päästä. En ymmärrä miksi ihmiset tuijottaa meitä Topin kanssa.

Topi ja sorsat.

Tämä sorsien tekemä ”pyörre” oli aivan pakko ikuistaa kuviin ja muuttaa mustavalkoiseksi. Jotkut kuvat pääsevät oikeuksiinsa vain mustavalkoisina. Näitä kuvia tulee otettua liian harvoin. Ehkäpä päivän aikana otetuista kuvista paras.

Pyörre

Tämmöisiä kuvia sekä tarinoita tällä kertaa. Mikä kuvista on sinun suosikkisi?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Comments are closed.