Pauligin kahvimaistiaiset saapui

Kahvista tunnetulla Pauligilla oli äskettäin kampanja, jossa Presidentti kahvipaketista löytyvällä koodilla sai tilattua kahvimaistiaisia. Paketteja oli tilattavissa 15 000 koodin saajalle ja nyt ne on näköjään jo päässeet loppumaan.

Itse sain tilattua nuo kahvimaistiaiset ja eilen paketti tipahti postiluukusta. Odotin kyllä hieman erilaisempaa pakettia, mutta se olikin näin hienoa.

Paketissa on kuvana vanha kartta

Paketista löytyi kolme erilaista kahvipussia, jotka olivat Colombia, Kenya ja Papua New Guinea.

Kolme pientä kahvipussia

Paketti taiteltuna auki

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa