Fiksuruoka kokemuksia – Hävikkiruokaa netistä edullisesti

Fiksuruoka kokemuksia on kertynyt meidän taloudessa jo vuosien ajan. Fiksuruoka.fi -verkkokauppa perustettiin vuonna 2016 tarkoituksena myydä tuotteita 20–90 prosentin alennuksella. Toinen tarkoitus oli ruokahävikin vähent́äminen.

Hinnat ovat huomattavasti edullisempia kuin normaalissa kaupassa, sillä Fiksuruoka.fi myy suomalaisilta valmistajilta, tukkuketjuilta ja maahantuojilta ostettuja poisto- ja jäännöseriä. Nämä tuotteet eivät ole syystä tai toisesta päätyneet kaupan hyllyille ja ovat sen takia vaarassa tulla hävitetyksi.

Fiksuruoka.fi on sitä mieltä, että näitä tuotteita ei kannata hävittää vaan mieluummin tuoda ne jokaiselle ostettavaksi – halvalla ja samalla säästäen luontoa.

Fiksu Ruoka Oy:n varasto sijaitsee Turussa ja tuotteet toimitetaan koko Suomeen kuljetuskumppaniemme (Posti, DB Schenker ja Matkahuolto) avulla. Voit myös noutaa tuotteet varastolta Turusta,

Fiksuruoka kokemuksia

Sain yritykseltä 50 euron lahjakortin, että voin testata kauppaa ja kirjoittaa arvostelun. Tuttuun tapaan arvostelu on rehellinen, eikä lahjakortti vaikuta mitenkään juttuun.

Tehtiin Tuiskun kanssa yhdessä tilaus tiistaina iltapäivällä. Toimitus oli hämmästyttävän nopeaa, sillä paketti lähti kaupasta liikkeelle jo seuraavana päivänä. DB Schenker Noutopistepaketti oli noudettavissa jo torstaina aamupäivällä. Posti ei samaan olisi pystynyt.

Valikoima oli hieman erilainen kuin kilpailevassa verkkokaupassa, mutta hintataso on Fiksuruolla myös edullinen. Verkkokauppa on kätevä, kun tuotteiden parasta ennen päivä näkyy helposti avaamatta tuotetta. Näin selailu ja tilaaminen nopeutuu huomattavasti.

Yli 29 euron DB Schenker toimitustavan tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Tästä Fiksuruoka saa ison plussan, sillä näin ei tule tilattua kauheasti ylimääräistä, kun ei tarvitse miettiä ylittyykö suurempi summa mitenkään. Tämä varmasti lisää asiakaskuntaa merkittävästi.

Tilaus oli pakattu hyvin ja tiiviisti, eikä siitä kokonsa vuoksi tullut kauheasti ylimääräistä jätettä. Aika pieneen pakettiin saa laitettua 8 kiloa tavaroita. Pisteet tästä heille.

Fiksuruoka tilauksen sisältö.
Fiksuruoka kokemuksia kertyy.

Kuvassa tilattujen tuotteiden määrä ei näytä mitenkään suurelta, mutta osa niistä on arvokkaita. Esimerkiksi Omo 700g Tahranpoistaja jauhe maksoi 5,39 euroa. Sama tuote maksoi samaan aikaan esimerkiksi Tokmannilla 7,59 euroa.

Tuisku halusi, että tilaan Harry Potter Suklaasammakon ja siitä meinasi syntyä vuosisadan riita. En vain voinut ymmärtää, että 15 grammaa painava suklaa voi maksaa 4,49 euroa. Kilohinta on 299,47 euroa. Ja muualla tämäkin on paljon kalliimpaa. Lopulta tuote kuitenkin päätyi ostoskoriin. 😉

Yhteenvetona voidaan todeta, että Fiksuruoka säästää oikeasti rahaa ja vähentää ruokahävikkiä. Jatkossa suosin suomalaista ja käytän mieluummin Fiksuruokaa kuin Matsmartia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa