Viikon topit ja flopit bloggaajan silmin

Kokeillaanpa nyt tätä ”ideapajan” uutta (neron)leimausta käytännössä. Eli julkaisen viikon aikana itse kokemani, sekä kohtaamani topit ja flopit. Ensimmäisellä viikolla mukaan pääsevät seuraavat tapahtumat yms.

Topit:

 • Siiskosen Puutarha, Punkaharju: Mahtava palvelu oli kyseisessä paikassa. Korkeiden kynysten ylittäminen olisi ollut sähköpyörätuolilla hyvin vaikeaa, niinpä myyjä kantoi luiskan ja siirsi sitä edessäni kynnykseltä toiselle.Amppelikurkku tuottaa satoa.
 • Ravintola Waahto, Savonlinna: Uusi ravintola aivan keskustassa, sataman vieressä. Sähköpyörätuolilla sisään pääsee takakautta hyvin. Palvelu pelasi hyvin ja ruokakin oli hyvää.Lautasella Rapeaa possunkylkeä BBQ-kastiketta, kauden kasviksia.

Flopit:

 • VR:n kiskobussien invanostin: Eikö niitä saa koskaan toimimaan kunnolla? Olisi kiva matkustaa niilläkin, mutta aina niissä on jotain vikaa. Viime kesänä jäin kerran jopa asemalle, kun ei päässyt sisään.IMG_4980
 • Savonlinnan kesänavauksen pelastusnäytös: Ensin Meripelastusseuran alus meni saaren taakse, saaressa sytytettiin merkkisavut ja käsisoihtu. Lopuksi tultiin veneellä lujaa savujen luo ja lopulta rantaan.

  IMG_8898

Kategoria(t): Pietari Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin Viikon topit ja flopit bloggaajan silmin

 1. Joni sanoo:

  Kerran Tampereelta Haapamäkeä kohti lähtiessä tuollainen kiskobussin hissi jäi jumiin.Lopulta se ei mennyt edes kuljetusasentoon eikä ovea saatu kiinni… Täytyi ajaa taksi laiturille peruuttamaan junan ovelle, että pääsin ulos! Juna myöhästyi tunnin verran tämän vuoksi! Monta konduktööriä + kuljettaja kiroilivat, ohjekirjaa ei löytynyt mistään jne. Sanoivat maailmanlopun vehkeiksi näitä hissejä.

  • Pietari sanoo:

   On muuten kiva tunne ”roikkua” ilmassa, toivoen että pääsee alas. Huomenna olen lähdössä reissuun ja alkumatkan menen taksilla. Varmemmin on ajoissa perillä, kun pääsee suoraan IC-junaan.

Vastaa