Viikon topit ja flopit bloggaajan silmin

Kokeillaanpa nyt tätä ”ideapajan” uutta (neron)leimausta käytännössä. Eli julkaisen viikon aikana itse kokemani, sekä kohtaamani topit ja flopit. Ensimmäisellä viikolla mukaan pääsevät seuraavat tapahtumat yms.

Topit:

  • Siiskosen Puutarha, Punkaharju: Mahtava palvelu oli kyseisessä paikassa. Korkeiden kynysten ylittäminen olisi ollut sähköpyörätuolilla hyvin vaikeaa, niinpä myyjä kantoi luiskan ja siirsi sitä edessäni kynnykseltä toiselle.Amppelikurkku tuottaa satoa.
  • Ravintola Waahto, Savonlinna: Uusi ravintola aivan keskustassa, sataman vieressä. Sähköpyörätuolilla sisään pääsee takakautta hyvin. Palvelu pelasi hyvin ja ruokakin oli hyvää.Lautasella Rapeaa possunkylkeä BBQ-kastiketta, kauden kasviksia.

Flopit:

  • VR:n kiskobussien invanostin: Eikö niitä saa koskaan toimimaan kunnolla? Olisi kiva matkustaa niilläkin, mutta aina niissä on jotain vikaa. Viime kesänä jäin kerran jopa asemalle, kun ei päässyt sisään.IMG_4980
  • Savonlinnan kesänavauksen pelastusnäytös: Ensin Meripelastusseuran alus meni saaren taakse, saaressa sytytettiin merkkisavut ja käsisoihtu. Lopuksi tultiin veneellä lujaa savujen luo ja lopulta rantaan.

    IMG_8898

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa