Ale-ostoksia, ruokapäiväkirja sekä paljon muuta kuului viikkoon

Ale-ostoksia, ruokapäiväkirja ja ulkoilua. Edellämainituista sekä paljon muista asioista koostui kulunut viikko meidän suunnalla. Klikkaa juttu auki ja tutustu päättyneeseen viikkoon.

Heti viikon aluksi oli lähdettävä ulos, koska oli ihan hyvän oloinen sää. Ja se tosiaan olikin varmaan viikon paras. Ulkoilun jälkeen käytiin tekemään pizzaa. Kinkku-tonnikala pizzan pohjana oli Porokylän leipomon gluteeniton pizzataikina. Oikein hyvä pohja tuli taikinasta ja hintakin kahden taikinan paketille oli hieman alle kolme euroa. Tulee varmasti ostettua näitä pohjia myös uudelleen. Kun valmiita ja laadukkaita taikinoita saa tähän hintaan niin laittaa miettimään, että kannattaako itse alusta asti tehdä. Gluteenittomat jauhot, kun ovat älyttömän kalliita.

Viereisen kerrostalon pihaan ajamassa.
Kävin ajamassa myös viereisen kerrostalon pihassa.
Kaksi hieman erilaista pizzaa kahdella uunipellillä.
Eikö olekin todella hyvän näköisiä pizzoja uunipellillä?

Tiistaina oli vuorossa Savonlinnan vammaisneuvoston kokous kaupungintalolla. Olen kuulunut tähän kaupungin vammaisneuvostoon kohta kahden vuoden ajan. Olin nyt toista kertaa peräkkäin paikan päällä fyysisesti. On kyllä aivan pakko taas todeta, että on paljon mukavampaa mennä kokoukseen kuin osallistua siihen etänä.

Torstaina piti käydä apteekista ostamassa loppuneiden lääkkeiden tilalle uusia. Kun piti muutenkin lähteä ulos kylmän tuuliseen säähän, niin käytin tilaisuuden hyväksi ja lähdin liikkeelle vasta illalla. Ja syy tähän taktikointiin oli S-ryhmän illan alennusmyynti, joista saa yleensä hyvin ruokaa 60% alennuksella. Gluteenitonta leipää sai pakkaseen todella ison kasan taas kerran, mutta muuten ale oli pieni pettymys. Sain vain yhdet paketit possun- ja broilerinsuikaleita sekä tortilla lettuja.

Minä kuvassa joulukalenterien edessä.
Kello 18 odotellessa oli aikaa ottaa kuva joulukalenterien edessä.

Ja taas kerran on yksi lokakuun viikko edetty loppuun. Toivottavasti jaksoit lukea jutun loppuun asti, etkä painanut ruksia aiemmin. Toivon suuresti, että sinulla on ollut onnistunut viikko tällä kertaa.

Kela – Fpa se vaan jaksaa muistuttaa, että paperipostista voisi luopua. Tosin olen sen tehnyt jo vuosia sitten, mutta kirjeitä tulee yhä.
Sähköpyörätuolissa voi ottaa vaikka makoisat päiväunet.
Kirjoitin huvikseni ruokapäiväkirjaa kuluneesta viikosta. Tämä kuva liittyy siihen. Juttu julkaistaan, kun se on valmis.
Minä pyörätuolilla paloaseman vieressä.
Paloaseman vieressä sunnuntain ulkoiluretkellä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.