Google Chromecast arvostelussa – Televisio ei ole enää entisensä

Google Chromecast on median suoratoistolaite, joka liitetään television HDMI-porttiin. Sen avulla voit lähettää netistä ohjelmia, elokuvia ja musiikkia televisioosi älypuhelimen, tablet-laitteen tai tietokoneen avulla.

Hankittiin 35 euron arvoinen Chromecast, että voidaan vaivattomasti katsoa Netflixiä myös makkarissa. Toki sillä voi katsoa YouTubea, Google Playtä yms.

Chromecastin asennus on todella helppoa. Liitä vain Chromecast HD-televisioon, yhdistä langattomaan verkkoon, ja toista videoita tai muuta sisältöä televisioon älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. Chromecast neuvoo koko prosessin ajan.

Android-tablettiin löytyi yksinkertaisesti Google Playsta Chromecast-sovellus. Tämä sovellus toi muun muassa Netflixiin uuden napin, jota painamalla kuva siirtyy televisioon. Chrome-selaimeen saa myös kätevän lisäosan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa Peruuta vastaus