Kesäisiä reissuja ja hullulla on halvat huvit

Tällä viikolla ei ole kotona paljon ehtinyt loikoilla, matkusteltu on. Käytiin Nurmeksessa Maijun kotiseuduilla ja Kuopiossakin Ikeaa katselemassa. Viikon päätteeksi pyörähdettiin vielä Lappeenrannassa.

Maanantai

Maijun auringonkukat kasvavat kovaa vauhtia ja kuvattavaksi pääsikin heti yksi. Keltainen väri vain saa mielen virkeäksi ja iloiseksi!

1-IMG_2736

Tiistai

Pietari leipoi herkullista mustikkapiirakkaa anopille vietäväksi Nurmekseen. Herkullista siitä tulikin, ja miten ihana ajatus!

1-IMG_2738

Keskiviikko

Reissussa Pietarin siskon perheen kanssa oli hauskaa, ja Eeropekasta oli iso apu koko matkan ajan. Tässä kuvassa näytetään malliesimerkki syöttämisestä, voisi monet hoitoalan ammattilaiset ottaa oppia 😉 Nähtiin myös miun sukulaisia, kiitos etenkin isosiskolleni ihanasta päivästä.

ep

Torstai

Ikeassa käynti oli hämmentävä, iso paikka täynnä vaikka mitä tavaraa! Päästiin sentään lopulta ulos sieltä. Pientä Katariinaa ja Pietaria jo nauratti, olipahan reissu.

IMG_2773

Perjantai

Nauretaan yleensä eniten ihan idiooteille jutuille, kuten salaattikulhoille päässä. Ikeasta ostettu kulho muistutti enemmän kiinalaista hattua kuin kulhoa, ja rekvisiitaksi löytyi vielä syömäpuikot. Piku-kiinalainen!

1-10487061_10152500274839618_1184750272_n

Lauantai

Ruuaksi valmistui helpot ja maukkaat soija-tonnikalapihvit ja pihvien kanssa syötiin itse kasvatetusta ruohosipulista maun saavaa kermaviilikastiketta.

IMG_2788

Sunnuntai

Käytiin Lappeenrannassa Pietarin toisen siskon luona, ja kaupungilla hieman pyörimässä. Syötiin Gringos Locos-ravintolassa, ja olipa hyvää ruokaa! Kiitos myös hyvästä palvelusta ravintolan henkilökunnalle. Lisäpisteet hienolle inva-wc:lle.

1-IMG_2798

Vastaa