Joulun taikaa ja hupsutuksia

Jouluisia hetkiä täynnä ollut viikko sujui nopeasti sukulaisten luona vieraillessa ja uloskin kerettiin lopulta kunnolla. Vähän on sisustettukin, nautittu jouluruuista ja toistemme seurasta.

Maanantai:

Tyylillä mentiin tulevaa joulua kohti! Uusi huivi suoraan Italiasta (Lidlin tarjous) ja Maijulta lahjaksi saatu pipo. Hahmo on Elmo televisiosarjasta Seesamtie. Taidan jopa näyttää samalta kuin pipon hahmo.

Tiistai:

Makuuhuone sai seinällen uudet hyllyt, joihin muuttikin jo yksi Maijun upeista maalauksista sekä Esi-Isä ja pinkki Angry Bird.

Keskiviikko:

Vietettiin aattoiltaa siskoni luona korpikuusen kannon alla. Pikkuinen Katariina-avustaja laittoi uuden pipon päähäni. Mietti vielä, että ottaako kuka pipon pois kotona. Tyttö laittoi myös Maijulle kengät jalkaan.

Torstai:

Meidän tämän vuotiset joululahjat toisillemme. Sain Maijulta Bruno Banani -tuotteita sekä villasilkistä tehdyn paidan, ja hän sai Swarovski -koruja. Aiemmin käytiin baletissa, joka oli lahja Maijulle.

Perjantai:

Mitäköhän Muumi Joulupallo pitää sisällään… Tämä pallo saatiin lahjaksi Maijun avustajalta, kiitos hänelle!

Lauantai:

Maijun hartsikissa Kastanja löysi makoisan donitsin ja istahti pöydälle sitä mutustamaan. Outoja nuo nuket…

Sunnuntai:

Kastanja ja Riiko-kettu lähtivät ulkoilemaan, kimmeltävällä hangella onkin mukava retkeillä. Mitähän tässä kuvassa suunnitellaan?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa Peruuta vastaus