Viikko ohi – ”Sairastelua, muumeja sekä ensimmäinen hääpäivä”

Viikko on hupenemassa käsistä jälleen kerran. On aika kirjoittaa juttu viikon tapahtumista kuvien kanssa. Viikkoon mahtui muun muassa sairastelua, muumeja sekä ensimmäinen hääpäivä.

Maanantai: 

Uusi muumitalo -muumimuki löysi tiensä sunnuntaina meillekin. Muki haettiin Lappeenrannasta asti, sohjokaan ei sitä päässyt estämään.

Pappa ja mamma ihastelevat mukia.

Tiistai:

Japanista saapui Maijulle taas jotain ihme örkkejä. Nämä ovat kuulemma jotain Sumikko Gurashi -hahmoja. Jänniä juttuja.

Sumikko

Keskiviikko:

Aloitin edellisellä viikolla Savonlinnan Linnalassa englannin kurssin. On päässyt taidot ruostumaan peruskoulun jälkeen, joten tulevaa matkaa varten on hyvä parantaa kielitaitoaan. Nyt on kirjakin kurssia varten hommattu.

englanti

Torstai:

Niin kuin tiedätte Maiju harrastaa hartsinukkeja. Nämä pallonivelnuket on valmistettu polyuretaanihartsista, joka on eräänlaista muovia. Nukke koostuu ontoista paloista, joita pitää kasassa nuken sisällä kulkeva jämäkkä kuminauha. Tässä uusin tulokas.

IMG_5413

Perjantai:

Hieno led-nauhakin löysi lopulta paikkansa verhotangon takaa uudessa kodissamme. Nyt saa nauttia hienosta tunnelmavalaistuksesta.

led

Lauantai:

Tasan vuosi ollaan oltu naimisissa Maijun kanssa. Todella nopeasti on aika mennyt ja vaikka mitä ollaan yhdessä koettu. Eikä kaduta yhtään. Saatiin tämmöiset hienot kukat hääpäivänä.

kukat

Sunnuntai:

Super Farmari -lautapeli toi kivaa tekemistä pyhäpäivään. Pelin kehitti matemaatikko Karol Borsuk vuonna 1943 Saksan miehitettyä Puolan. Varsovan yliopisto suljettiin ja Borsuk kehitti Hodowla zwierzątek -pelin elättääkseen perhettään. Pelin luultiin kadonneen tyystin sotavuosien jälkeisessä kaaoksessa, mutta 1990-luvulla sitä löytyi yksi kappale.

IMG_5423

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa