Syksyisen viikon menoa – Hyvää ruokaa, sairastelua ja sadonkorjuu

Yksi syksyinen viikko alkaa olla ohi. Perinteiden mukaan pääsette nyt kurkistamaan, että miten kulunut viikko on mennyt.

Viikko alkoi jälleen lääkärikäynnillä, kun tämä yli kolme viikkoa kestänyt flunssa ei ala millään häviämään. Todella sitkeä tapaus, joka toivottavasti tällä lääkityksellä katoaa.

Syksy on saapunut vauhdilla ja tuonut mukanaan upeita värejä luontoon. Itse olen tyytynyt katsomaan noita värejä lähinnä ikkunasta. Maiju puolestaan on käynyt ulkoilemassa ja samalla vähän ottanut kuviakin.Facebookissa levisi video, jossa laitettiin tomaattisiivuja multaan ja niistä alkoi kasvamaan taimia. Omassa testissäni se osoittautui todeksi. Sain niistä kyllä isoja kasveja, mutta tomaatteja kasvoi kuitenkin vain kaksi. Ei siis mikään ihmeellinen lopputulos.

Sain nykyisen sähköpyörätuolini joulukuussa 2012 ja nyt mittariin on kertynyt 10 000 kilometriä. Se on ilmeisesti aika paljon.

Yksi päivä alkoi kovasti tekemään mieli tomaattikeittoa, joten pitihän sitä tehdä. Keittoon tuli tomaatteja, tomaattimurskaa, pekonia ja sulatejuustoa. Niin ja tietenkin mausteita. Jälkiruoaksi oli Maijun leipomaa suklaakakkua.

Eipä tästä viikosta taida olla paljon muuta kerrottavaa. Miten teidän viikko on sujunut?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa