Näin meni lokakuun ensimmäinen viikko

Aika kuluu hurjaa vauhdilla, sillä lokakuun ensimmäinen viikko alkaa olla ohi. Kuukauden kestänyt flunssa alkaa olla vihdoinkin ohi, jipii. Tämä on varmaan kuluneen viikon kohokohta.

Viikko alkoi ulkoilun merkeissä, kun piti käydä vähän asioilla. Näin viileään vuodenaikaan ulos tulee lähdettyä yleensä vain, jos on jotain muuta menoa. Ehkä pitäisi muutenkin vain jaksaa pukea vaatteita ja käydä ihan huvikseenkin ulkoilemassa.Välillä sisältäkin saa otettua hienoja luontokuvia. Tässä yksi päivä saatiin kuvattua upea sateenkaari ikkunan läpi. Kuvaan päätyi myös kuorma-auto, johon sateenkaari päättyi. Mitähän kyydissä on, aarre?

Kyllä minua hemmoteltiin tällä viikolla, kun sain gluteenittomia suklaamunkkeja. Maiju nimittäin leipoi niitä minulle pitkän suostuttelun jälkeen. Niihin liittyvän tarinan voit käydä lukemassa täältä.

EU aikoo kieltää kertakäyttömuovin, siis esimerkiksi muovipillit. Lidl on jo päättänyt lopettaa niiden myynnin vuoden 2019 loppuun mennessä. Itse hommasin metallisia pillejä, että ympäristö säästyy. Huomasin myös, että niillä pystyn juomaan ilman apua, kun pilli ei enää karkaa.

Ruokaa on meillä yllättäen tällä viikolla tehty. Alkuviikosta valmistin kastiketta kinkkusuikaleista sekä sen kaveriksi Maijulle soijanuudeleita sekä itselle riisiä. Kastiketta tuli liikaa ja lopusta tehtiin pizzaa. Viikon parasta ruokaa oli kuitenkin halloumiranskalaiset ja myskikurpitsakeitto.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanja alkoi äskettäin. Kampanjalla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta sekä syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Nauhaa en tänä vuonna ajatellut ostaa, sillä onnistunut ne kadottamaan. Olen tukenut keräystä tällä kertaa ostamalla Pirkka Roosa nauha ruukkuruusun.

Viikonloppu on mennyt rennosti, eikä olla tehty mitään ihmeellistä. Tämä kuva kertonee tarpeeksi.

Tuli kirjoitettua kuluneesta viikosta kiitettävä määrä tekstiä. Miten Sinun viikko on mennyt?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa