Wolt tuo ruokaa helposti kotiin tai työpaikalle

Wolt on kätevä ja hyvin laajalla alueella toimiva palvelu, joka välittää ravintolaruokaa asiakkailleen. Tässä artikkelissa kerrotaan tarkemmin tästä palvelusta.

Woltin lähetti on jo matkalla.

Wolt on alunperin suomalainen teknologiayritys, joka välittää omalla verkkoalustallaan herkullista ravintolaruokaa asiakkailleen. Wolt on perustettu vuonna 2014. Marraskuussa 2021 yhdysvaltalainen ruoan tilauspalvelu DoorDash ja Wolt kertoivat DoorDashin ostavan Woltin noin seitsemällä miljardilla eurolla. Tällä hetkellä Wolt toimii nykyään peräti 23 maassa ja 275 eri kaupungissa.

Tutustuttiin Tuiskun kanssa erittäin kätevään Woltiin ensimmäisen kerran koronan iskettyä vuonna 2020. Olimme matkalla Tallinnassa ja yritettiin vältellä vähän ravintoloita. Tuosta jäi hyvä kokemus ja seuraavilla matkoilla ollaan käytetty Woltia. Ruoan tilaaminen suoraan hotelliin on kätevä etenkin pyörätuolilla liikkuville. Uusissa paikoissa, kun voi olla aika haastavaa löytää esteetön ravintola. Myös erityisruokavaliot tuottavat haasteita.

Woltin kautta saa tilattua kotiin, työpaikalle tai minne haluaakin myös muutakin kuin ruokaa ravintolasta. Sen kautta voit tilata kaupasta. ruokaostokset, apteekkituotteet ja lemmikkitarvikkeet suoraan kotiin kuljetettuna. Joissakin kaupungeissa Woltissa on mukana esimerkiksi Musti ja Mirri, Clas Ohlson sekä K-Market.

Savonlinnassa toimiva ravintola Wirta Pizza & Pasta valmisti tämän annoksen.

Miten Wolt toimii?

  1. Nälkäinen asiakas rekisteröityy Woltiin, joko puhelimeen lataamansa sovelluksen tai verkkosivuston kautta.
  2. Seuraavaksi asiakas valitsee oman sijainnin ja etsii itselleen mieleisen ravintolan.
  3. Tämän jälkeen valitaan mieleinen annos ja annetaan tarvittaessa lisätietoja esimerkiksi allergioista.
  4. Viimeisessä vaiheessa tilaus maksetaan ja jäädään odottamaan ruokaa.

Innostus tämän jutun kirjoittamiseen syntyi, kun lopulta Woltin palvelut ilmestyivät lopulta Savonlinnan alueella huhtikuussa 2022. Tällä hetkellä mukana on jo seitsemän ravintolaa ja neljä kauppaa. Normaalisti kuljetusmaksu on alkaen 1,90 euroa. Näin alkuun toimitus on ilmainen Savonlinnan alueella toukokuun ensimmäiseen päivään asti.

Wolt toimitusalue on seuraava.
Wolt kuljettaa tälle alueelle Savonlinnassa.

Jos et ole aiemmin käyttänyt Woltia niin voit saada 12 euron edestä alennusta ruokatilauksista. Ja jos olet mukava niin alat asiakkaaksi minun linkin kautta. Näin myös minä saan tuon saman summan hyvitystä. Syötä Wolt-palveluun rekisteröityessä promokoodi BUWY2M2 ja me molemmat hyödymme.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.