Syyskuun kuulumisia meiltä

Lopuillaan olevan syyskuun kuulumisista voisi kirjoittaa jonkinlaista tarinaa tähän. Kuukauden aikana otettu kuvia selatessa huomaan, että ruoka on ainakin maistunut.Hyvällä aamiaisella päivä käyntiin.
Kahvila Alku valmistaa parasta juustokakkua.
Gluteeniton Kotipizzakin maistui.
Spagettilaatikkoa…

Savonlinnassa järjestettiin Meripelastusseuran 32. valtakunnalliset meripelastustaitokilpailut. Kisoihin osallistui yhteensä 26 kolmihenkistä joukkuetta, joista 22 edusti vapaaehtoisia meri- ja järvipelastajia eri puolilta maata. Lisäksi mukana oli kolme viranomaisjoukkuetta ja yksi vapaapalokunnan edustaja.

Kilpailuradan muodostivat lähtö, kuusi tehtävärastia ja maali. Rastien teemat olivat ensiapu, merenkulku (navigointi), vedenvarasta nostaminen, merimiestaito, viestiliikenne sekä ajankohtainen meripelastustehtävä. Kisoissa testattiin myös joukkueiden fyysistä ja psyykkistä suorituskykyä.

Syyskuu on ollut harmaa, kylmä sekä sateinen. Ulkoilua on siitäkin huolimatta tullut harrastettua, että ei jumittuisi sisälle. Tässä muutama kuva ulkoa.

Maskottimme Topi on myös seikkaillut ja avannut jopa omat Facebook-sivut. Tässä pakolliset kuvat tuosta hassusta sammakosta.

Sunnuntaina lähdemme lomailemaan Peurunkaan, joten jutut jäänee vähemmälle. Lopuksi satunnaisia otoksia syyskuulta.

Kettu metsässä.
Uusi silta valmistuu melkein pihaan.
Meidän pojat.
Tämmöinen söpöläinen kävi kylässä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa