Liput jonojen ohi Cheekin viimeiseen konserttiin

Suomen suosituin artisti Cheek lopettaa uransa kotikaupunkinsa Lahden Mäkimontussa lauantaina 25. elokuuta 2018 järjestettävään Valot sammuu -suurkonserttiin.Jäädessäni tauolle loppuvuodesta 2014 mietin, olisiko minulla enää mitään annettavaa. En halua päätyä toistamaan itseäni artistina. Keksin ajatuksen viimeisestä trilogiasta, jonka kautta pystyisin vielä tarjoamaan enemmän kuin koskaan ennen, Cheek kertoo.

Ostin Spotifyn kautta ennakkolipun Cheekin viimeiselle keikalle jo perjantaina. Pyörätuoli + saattaja lippuja sai enää yhden. Leikkimielisesti sanoin, että toisen meistä pitää alkaa harjoittelemaan kävelemistä ja olla toisen saattaja.

Otin kuitenkin yhteyttä tapahtuman järjestävään Fullsteam Agencyyn, josta luvattiin selvittää voiko asialle tehdä jotain. Maanantaina ilmoitettiinkin, että saadaan myös se toinen lippu pyörätuolipaikalle. Hienoa toimintaa, kiitos.

Tiistaina kaikkien saataville tulleet liput myytiin alle minuutissa. Todennäköisesti toista lippua ei olisi ehtinyt saamaan ilman apua. Korkeintaan toiseen konserttiin, mutta eihän siinä olisi ollut mitään järkeä.

Tuo konsertti tulee jäämään varmasti mieleen ikuisesti, aivan kuten Cheekin Olympiastadion ja jäähallikeikka Helsingissä sekä paluu Blockfestissä Tampereella.

Upeat valoshowt.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa