Alkuvuoden kuulumisia ja tulevia suunnitelmia

Selailin alkuvuoden aikana julkaisemiani kuvia ja huomasin, että syötyä on tultu hyvin. Julkaistuja kuvia on 38 ja 20:ssa mukana ruokaa tai herkkuja.

Rakastan kokkailua ja etenkin lopputulosten syömistä. Toki muidenkin tekemä ruoka maistuu hyvin. Ruoka on yksi elämäni tärkeimmistä asioista. Olen kiitollinen, että pystyn syömään normaalisti. Monet Duchennea sairastavat eivät siihen tässä iässä enää pysty.

Kuvien painottuminen ruokaan kertoo myös siitä, että ulkoilu on pakkasten takia jäänyt vähemmälle. Kovasti odotankin kevättä ja ulkoilun lisääntymistä. Sitten saatte niitä maisemakuvia.


@pietarin

Tulevana kesänä oli alunperin tarkoitus lähteä Saksaan, mutta pitkän mietinnän jälkeen suunta hieman vaihtui. Lähdetäänkin uudestaan Tanskaan, kun Kööpenhaminasta jäi viime kerralla paljon näkemättä.

Lisäksi suunnitelmiin kuuluvat heinäkuussa Messukeskuksessa järjestettävä elektronisen musiikin festari, Electric Festival 2018 sekä elokuussa Cheekin jäähyväiskonsertti Lahden Mäkimontussa. Ja varmaan kaikkea muutakin jännää.

Mitenkäs teillä on alkuvuosi mennyt? Entäpä mitä on suunnitelmissa?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa