Näin meni kesäinen viikko – Lue sekä katso kuvat

Kesäinen viikko alkaa olla ohi ja on siis aika paneutua tarkemmin sen tapahtumiin. Kuumat säät houkuttelivat muun muassa ulkoilemaan ja nauttimaan jäätelöä.

Helteinen viikon alku sai paistattelemaan auringossa ja nauttimaan pohjolan lyhyestä sekä vähälumisesta kesästä. Lämpötila kävi viikon aikana lähellä kolmeakymppiä ja kerrankin ei kylmänyt. Vähän sadetta kuitenkin jo voisin tilata, sillä ulkona on kauhean pölyistä. Hyvin on kyllä sateet kiertäneet, sillä kilometrin päässä satoi yksi päivä kaatamalla, mutta täällä ei yhtään.Lauantaina katsottiin kuninkaallisia häitä, jossa Harry ja Meghan saivat toisensa. ja vietettiin samalla itsekin romantillinen hetki syöden britti-tyylisiä kolmioleipiä. Leivottiin päivän aikana myös gluteenittomia korvapuusteja. Idea tähän syntyi, kun Keliakialiiton mukaan gluteeniton pulla on hankala toteuttaa. Hyvin tuo näytti kuitenkin onnistuvan ja makukin oli kohdillaan.

Kulinaristina pitää aina kokeilla uutta ja tällä kertaa helteen kunniaksi testiin päätyivät Pirkan maidottomat mango-passiojäätelö ja suklaajäätelö sekä Oatlyn maidoton vaniljajäätelö. Kaikkia kolmea voi myös suositella ostettavaksi. Oatlyn jäätelö on kaurapohjainen ja se käyttäytyy kuin ”oikea” jäätelö. Riisipohjainen Pirkka on puolestaan jo pakastimesta ottaessa löysempää.

Muutaman viileämmän ja tuulisen päivän jälkeen ilma lämpeni uudelleen sunnuntaina. Niinpä pakattiin evääksi kahvia sekä pullaa ja lähdettiin nauttimaan kesästä. Kuvassa näkyy myös uusi kesätukka.

Tämmöinen viikko tällä kertaa. Toivottavasti teilläkin siellä ruudun toisella puolella oli kiva ja lämmin viikko. Erinomaista tulevaa viikkoa kaikille.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa