Hellettä, herkkuja… Viikon odotetuin raportti

Erittäin lämmin ja kesäinen viikko alkaa olla ohi, joten teidän paljon odottama raportti kuluneesta viikosta on tässä. Edellinen raportti julkaistiin jo lauantaina, eli mukaan tulee myös viime sunnuntaina.

Viime viikon päätteeksi kävimme Lappeenrannassa kummitytön rippijuhlissa. Oli mukavat juhlat ja hyviä herkkuja.

Ennen lähtöä herkuttelin aamupalaksi Lidlin gluteenitonta siemennäkkärillä. Päälle laitettiin savulohta ja kyllä maistui hyvälle. Toisessa kuvassa on puolestaan upea annos, jossa paahdettua leipää, kananmuna, pekonia sekä avomaan kurkusta tehtyjä ruusuja. Kyllä minua hemmoteltiin, kiitos!

Helteestä on saatu nauttia tämäkin viikko. Voisi jopa sanoa, että tämä kesä on ihan niin kuin lapsena. Ollaan nautittu lämmöstä ja jopa shortsit etsitty kaapista.
Topi on myös nauttinut kesästä tai ainakin tuulettimen lähellä olemisesta. Topi kävi ottamassa aurinkoakin rakkaan Papusen kanssa.

Instagramissa aletaan varmaan kohta kyllästyä ruokakuviini, mutta kun tykkään niin ruoasta ja herkuista sekä niiden valmistamista. Tässä niitä tulee:

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa