Lämmintä on riittänyt – Tämmöinen viikko tällä kertaa

Ihana kesä se jatkaa täällä luonamme olemista. En edes muista, että miten pitkään on hellettä ollut putkeen, mutta ei sillä väliä.

Kuten arvata saattaa ja aiemmin kuvia somesta nähneet tietävätkin niin tällä viikolla on tullut ulkoiltua oikein urakalla. Mitään pitkiä lenkkejä ei ole ajeltu, sillä varjossa on ollut sopivaa. Huomattiin muuten, että asuinaluettamme kiertävä lenkki on turvallista ajaa ihan kahdestaankin. Avustajat ovat nimittäin tarvittaessa lähellä, mutta saadaan silti olla ihan kahdestaan.Viileässä säässä on ainakin yksi puoli jota vähän kaipaan. Haluaisin nimittäin tehdä ruokaa uunissa, mutta en halua tuottaa, sillä yhtään lisää lämpöä huoneistoon. Ruokaa on tullut tehtyä liedellä nopeasti. Samalla on syntynyt monia uusia reseptejä, joilla valmistuu helppoja, nopeita sekä maukkaita ruokia.

Sunnuntaina vietettiin Savonlinnan 379. syntymäpäivää. Perinteisesti tätä Pyhän Olavin päivää juhlistetaan erinäisillä tapahtumilla ympäri kaupunkia. Kävin vähän katselemassa menoa torilla, mutta ainakaan siihen aikaan ei ollut mitään ihmeempää näkemistä. Otin kuitenkin pari kuvaa upeista veneistä. Tuo isoin on seitsiläismiljonääri Konrad Schnyderin paatti.

Tämmöinen viikko siis tällä kertaa. Tulevan viikon pitäisi ainakin olla vielä lämmin, joten nauttikaa lämmöstä oikein urakalla, sillä kohta on pakkasta ja kaikkia harmittaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa