”Jaksaa, jaksaa…” – Kuvia ja videoita kuluneelta viikolta

Taas on tallusteltu eteenpäin yksi mielenkiintoinen viikko. Maanantaina saavuttiin kotiin reissusta. Kalenteriin vaihtui jo syyskuu ja päivät lyhenevät vauhdilla.

Viikko alkoi Vantaalta, jossa olimme reissussa. Heti viikon alkuun pääsin  puhelimen välityksellä antamaan haastattelua YLEn toimittajalle viikonlopun tapahtumista.Kuluneen viikon sää on ollut kohtuullisen hyvä ja sen myötä on tullut ulkoiltua lähes päivittäin. Ei kuitenkaan mitään pidempiää matkoja, sillä reissujen jälkeen on hyvä ottaa rennommin. Etenkin kun reissu oli tällä kertaa rasittavampi kuin normaalisti.


Olen aloittanut uuden harrastuksen eli lukemisen. Edellisen kirjan lukemisesta on aikaa luvattoman kauan. Tämä lähti käyntiin niin, että mietin Kimi Räikkösestä kertovan kirjan ostamista, vaikka en yleensä kirjoja lue. Maiju päätti ostaa sen ja on muuten hyvä kirja. Kyseessä on suosikkini ja ylläpidin vuosia fanisivujakin.

Ei ole pyörätuolilla liikkuminen aina helppoa. Sain tästä taas muistutuksen, kun yritin päästä ostamaan K-Supermarketissa tarjouksessa olevia irtokarkkeja. Siltatyömaan takia oli rakennettu aikamoinen viritelmä, jonka ylittämistä en edes lähtenyt kokeilemaan. Toisaalta eihän vamaset liiku pidempiä matkoja muulla kuin taksilla.

Olen alkanut kuvaamaan lyhyitä videoita elämästäni. Tämän viikon aikana olen julkaissut kaksi aiheeseen liittyvää videota. Ensimmäisessä videossa jumppaan ja toisessa kaahailen pihassa.

Tällä kertaa viikko oli tämmöinen. Toivottavasti teidänkin viikko oli onnistunut. 🙂

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa