Uudistuksen myötä aikaa jää muuhunkin ja hermo lepää

Päätin kokeilla blogin suhteen täydellistä suunnan muutosta luopumalla uutisista. Muutos tuntui aluksi vaikealta, mutta kaikella on kuitenkin aikansa ja nyt tuntui olevan tämän aika.Vuosien varrella tuli selattua kaikki uutispalvelut sekä lehdistötiedotteet heti, kun avasin läppärin. Uutiset pyörivät aivan liikaa mielessä, vaikka olisin tehnyt muuta.

Nyt elämä tuntuu helpommalta, kun voi sivuuttaa uutiset tai lukea niitä vain silloin kuin haluaa. Välillä tuntuu, että olen pihalla maailman menosta, mutta ei haittaa yhtään.

Huomasin muuten sunnuntain kunniaksi Facebookissa linkin videoon, jossa kuulemma joku hyppää korkealta ikkunasta ja huonostihan siinä tietenkin käy. Ennen olisin heti klikannut linkkiä. Nyt sitä en tehnyt vaan mietin, että kuka typerys kehtaa tuommoista edes kuvata.

Positiivisten ja ajatuksia herättävien juttujen lukeminen kiinnostaa yhä. Haluaisin niitä olla itsekin blogin kautta tuottamassa, sillä ne toivottavasti luovat positiivista energiaa lukijoille.

Tämän uudistuksen myötä tuntuu, että hermotkaan ei ole enää niin kireällä. Aikaa tuntuu myös jäävän muuhun tekemiseen enemmän. Haluan oppia olemaan enemmän läsnä.

Näistä tunnelmista voidaan lähteä kohti uutta syksyistä viikkoa. Voimia sekä positiivista energiaa teille rakkaat lukijat toivotan Maijun upean vesivärimaalauksen myötä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa