Flunssa iski jälleen – Kiitosta päivystyksen nopeasta toiminnasta

Tänään tuli taas vierailtua Savonlinnassa Sosterin päivystyksesä, kun flunssa ei ota laantuakseen ja oireet vain pahenevat. Käynti oli vasta kolmas reiluun kuukauteen.

Flunssaa on nyt syksyllä ollut paljon liikkeellä ja vastustuskyky on edellisten antibioottien jäljiltä varmaan heikentynyt, joten sairastuin uudelleen.Todennäköisesti flunssa johtuu viruksesta, mutta sain kuitenkin varalta antibiootin. Tosi hyvä juttu, sillä mahdollisen tulehduksen pääsy keuhkoihin olisi hengenvaarallista.

Julkista terveydenhuoltoa moititaan paljon, ainakin paikallisessa puskaradiossa. Itse ainakin olen saanut apua nopeasti jokaisella käynnillä. Muutenkin Sosterin toiminta saa ison plussan. Valitettavasti nämäkin palvelut ovat vaarassa, kun isot herrat haluavat niin.

Eiköhän näillä selvitä hengissä tästäkin flunssasta. Pitää vain malttaa ottaa vähän aikaa rauhallisesti. Onneksi Maiju pitää huolen, etten riehu liikaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa