Yliopiston Apteekki aloittaa lääkkeiden pikakuljetukset Savonlinnassa Woltin kanssa

Yliopiston Apteekki tuo verkkoapteekkiinsa ya.fi uuden nopean toimitustavan ja aloittaa yhteistyön Woltin kanssa. Lääkkeet ja hyvinvointituotteet toimitetaan asiakkaalle reilussa tunnissa.

Verkkoapteekista ya.fi on voinut tilata resepti- ja itsehoitolääkkeitä jo yli kymmenen vuoden ajan. Nyt verkkoapteekissa ya.fi on mahdollista valita Wolt toimitustavaksi 7,5 kilometrin etäisyydellä Yliopiston Apteekin toimipisteestä Savonlinnassa.   

”Verkosta tilatut resepti- ja itsehoitolääkkeet sekä muut apteekkituotteet saa Woltilla nopeasti kotiin tai vaikka työpaikalle”, kaupallinen johtaja Markus Sinisalo Yliopiston Apteekista kertoo.  

Verkkoapteekissa ya.fi on laajasti erilaisia toimitusvaihtoehtoja. Vaihtoehtoja ovat toimitus noutopisteeseen tai -automaattiin, kotiinkuljetus, nouto apteekista ja nyt myös pikakuljetukset Woltin kautta. 

Yliopiston Apteekilla on 17 apteekkia 14 kaupungissa ympäri Suomen. Aiemmin Wolt-toimitukset on otettu käyttöön Yliopiston Apteekissa Helsingin Töölössä, Oulussa, Tampereella, Turussa, Joensuussa, Espoossa, Lahdessa ja Lappeenrannassa.

Yliopiston apteekki ja Wolt lähetti.
Arkistokuva yliopiston apteekki.

Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Palvelemme asiakkaita apteekeissa ja verkkoapteekissa ya.fi kaikkialla Suomessa. Tarjoamme myös terveydenhuollon toimijoille laajan valikoiman palveluita aina lääkkeiden valmistuksesta annosjakeluun. Olemme Helsingin yliopiston omistama yritys, jonka tuotto käytetään koulutukseen ja tutkimukseen. Asioidessasi Yliopiston Apteekissa olet mukana huolehtimassa huomisen yhteiskunnasta kanssamme.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.