Google Chromecast arvostelussa – Televisio ei ole enää entisensä

Google Chromecast on median suoratoistolaite, joka liitetään television HDMI-porttiin. Sen avulla voit lähettää netistä ohjelmia, elokuvia ja musiikkia televisioosi älypuhelimen, tablet-laitteen tai tietokoneen avulla.

Chromecast peeking Google Chromecast arvostelussa   Televisio ei ole enää entisensä

Hankittiin 35 euron arvoinen Chromecast, että voidaan vaivattomasti katsoa Netflixiä myös makkarissa. Toki sillä voi katsoa YouTubea, Google Playtä yms.

Chromecastin asennus on todella helppoa. Liitä vain Chromecast HD-televisioon, yhdistä langattomaan verkkoon, ja toista videoita tai muuta sisältöä televisioon älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. Chromecast neuvoo koko prosessin ajan.

Android-tablettiin löytyi yksinkertaisesti Google Playsta Chromecast-sovellus. Tämä sovellus toi muun muassa Netflixiin uuden napin, jota painamalla kuva siirtyy televisioon. Chrome-selaimeen saa myös kätevän lisäosan.

Kategoria(t): Internet Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.
Nämä ehkä kiinnostavat myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>