Kuukausi kulunut, elämä jatkuu

Tänään tuli sitten kuluneeksi kuukausi elämäni raskaimmasta menetyksestä, eli Äidin kuolemasta. Kuukausi on kulunut yllättävän nopeasti, kun on ollut kaikenlaista mietittävää ja järjesteltävä. Eikä kaikkea ole vieläkään järjestelty.

Tietoisuus siitä, että elämän on jatkuttava kasvaa kuitenkin päivä päivältä. Tunnen olevani Äitille sen velkaa ja jatkan välillä rankkaakin taistelua eteenpäin.

Joulu alkaa olla jo lähellä ja lahjojakin on tullut hankittua, lähinnä sisarusten lapsille. Myös jouluruokia on mietitty ja niille tekijätkin löydetty. Kiitos siitä heille!

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa