Sinä olet tärkeä

Eilen torstaina tuli kirjoitettua blogiin hieman syvällisemmin. Tällä kertaa ajattelin kirjoittaa tämmöisen tsemppauksen juuri sinulle siellä näytön toisella puolella.

Aloitin jo viimeksi kirjoittamaan tästä aiheesta, mutta sitten juttu kääntyi jostain syystä aivan muualle. Yritän siis nyt oikeasti kirjoittaa aiheesta: Sinä olet tärkeä.Moni meistä ajattelee, että ei minusta ole mihinkään. Ei minun kannata edes yrittää tehdä mitään, kun kuitenkin epäonnistun. Kukaan ei välitä minusta tai halua olla kanssani missään tekemisissä. Tämä juttu on omistettu etenkin näiden mietteiden kanssa painiville. Toki muutkin saa ladata positiivisuutta itseensä kirjoituksesta.

Vaikka tällä hetkellä oma tilanne tuntuisi täysin toivottomalta ja elämä turhalta niin tilanne voi muuttua hyvinkin nopeasti. Täytyy vain luottaa parempaan huomiseen, sillä silloin voi tapahtua ihan mitä vaan.

Jokainen meistä on kuitenkin tärkeä jollekin toiselle ihmiselle. Ei ehkä se maailman tärkein, mutta tärkeä kuitenkin. Jokaisella meistä on omat vahvuutensa, niitä pitää vain jaksaa etsiä. Pitää uskaltaa lähteä liikkeelle ja etenkin uskaltaa elää. Näin elämä voi muuttua ja yllättäen voit olla jollekin se maailman tärkein.

Moni varmasti nyt ajattelee, että helppo se on sanoa noin. Minä kuitenkin luulen tietäväni miltä tuommoisessa tilanteessa tuntuu olla. Minusta on joskus tuntunut juuri tuolta mainitsemaltani.

Tämän kirjoituksen myötä haluan toivottaa kaikille oikein hyvää viikonloppua. Muista se, että juuri sinä olet tärkeä ja positiivinen asenne vie pitkälle.

Love is in the air! Sydämiä screenillä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa